Intern - Medewerkers - Bewerken

Binnen Radar360 heb je de mogelijkheid om een Medewerker toe te voegen en te bewerken. In dit artikel wordt uitgelegd op elke tabbladen je informatie over een Medewerker kunt instellen.

Algemeen

• Ga naar Beheer > Intern > Medewerker.
  • Selecteer de Medewerker die je wilt bewerken.
  • Ga naar het tabblad Algemeen. Hier heb je de mogelijkheid om de code en naam die je eerder hebt ingevuld aan te passen. Ook kan je initialen toevoegen aan de Medewerker.
  • Tevens kun je een Titel, Achtervoegsels, Geslacht en Ondertekening van brieven toevoegen.

Contact

• Ga naar Beheer > Intern > Medewerker.
  • Selecteer de Medewerker die je wilt bewerken.
  • Ga naar het tabblad Contact. Hier kun je ervoor kiezen om een telefoonnummer en E-mailadres toevoegen.

E-mail

• Ga naar Beheer > Intern > Medewerker.
  • Selecteer de Medewerker die je wilt bewerken.
  • Ga naar het tabblad E-mail. Hier kun je instellen welke E-mailadressen je wilt gebruiken en welke je daarbij als Antwoordadres wilt gebruiken.
  • LET OP! Als je als Medewerker geen rechten hebt om E-mails te versturen, heb je ook niet de mogelijkheid om instellingen aan te passen op dit tabblad. Om de rechten aan te zetten ga je naar Rechten > E-mails en vink je de gewenste opties aan.

Privé

• Ga naar Beheer > Intern > Medewerker.
  • Selecteer de Medewerker die je wilt bewerken.
  • Ga naar het tabblad Privé. Hier heb je de mogelijkheid om een privé telefoonnummer, mobielnummer en E-mailadres toe te voegen. Ook kan je het privé-adres van de Medewerker toevoegen.

Vestiging

Opmerkingen

• Ga naar Beheer > Intern > Medewerker.
  • Selecteer de Medewerker die je wilt bewerken.
  • Ga naar het tabblad Opmerkingen. Hier heb je de mogelijkheid om extra opmerkingen over de Medewerker neer te zetten.

Profielfoto

• Ga naar Beheer > Intern > Medewerker.
  • Selecteer de Medewerker die je wilt bewerken.
  • Ga naar het tabblad Profielfoto. Hier heb je de mogelijkheid om een profielfoto voor een Medewerker toe te voegen. Deze krijgt de Medewerker bij zijn account te zijn.
  • Klik op het potlood om een bestand toe te voegen als profielfoto.

Handtekening

• Ga naar Beheer > Intern > Medewerker.
  • Selecteer de Medewerker die je wilt bewerken.
  • Ga naar het tabblad Handtekeningen. Hier heb je de mogelijkheid om 2 soorten handtekeningen in te stellen:
    • Digitale Handtekening: dit is de algemene handtekening van deze Medewerker. Deze komt ondermeer onder documenten en E-mails te staan.
    • Digitale Handtekening bij afwezigheid: dit is de handtekening van de Medewerker wanneer deze afwezig is.

Rechten voor een Gebruiker

• Ga naar het scherm Beheer > Intern > Medewerkers.
  • Selecteer de Medewerker die je wilt bewerken.
  • Ga naar het tabblad Rechten. Hier heb je de mogelijkheid om de rechten voor een Medewerker in te stellen.
  • Onder het kopje Gebruiker vind je alle opties voor een Gebruiker.
  • Met de knop Wissen kun je alle checkboxen uitzetten.
  • Als je een vinkje zet voor één van de modules CRM, UREN of FACTURATIE worden ook direct de voor die Medewerker relevante vinkjes geselecteerd.
  • Je kunt ook de modules combineren: Vink je bijvoorbeeld eerst CRM aan en daarna UREN, dan zie je dat daarna alle relevante vinkjes geselecteerd zijn voor zowel CRM als UREN.
  • Heb je per ongeluk de verkeerde vinkjes geselecteerd, dan kun je met de knop Wissen alle vinkjes uitzetten. Heb je per ongeluk 1 verkeerd vinkje geselecteerd, dan kun je nog een keer op het vinkje klikken om hem weer uit te zetten.

Rechten voor een Beheerder

• Ga naar het scherm Beheer > Intern > Medewerkers.
  • Selecteer de Medewerker die je wilt bewerken.
  • Ga naar het tabblad Rechten. Hier heb je de mogelijkheid om de rechten in te stellen.
  • Scroll naar beneden naar het kopje Beheerder.
  • Je ziet nu 5 checkboxen en een knop Wissen en daaronder nog de checkboxen voor het beheren van een Medewerker:
  • Als de Medewerker rechten moet hebben op het Beheerscherm, zet je de checkbox voor Instellingen aan.
  • Dit werkt alleen in combinatie met een van de andere Rollen:
    • Checkbox Beheerder: De medewerker mag alle beheerfuncties uitvoeren.
    • Checkbox CRM: De medewerker mag de beheerfuncties voor de CRM module uitvoeren.
    • Checkbox Uren: De medewerker mag de beheerfuncties voor de Uren module uitvoeren.
    • Checkbox Facturatie: De medewerker mag de beheerfuncties voor de Facturatie module uitvoeren.

Uren

• Ga naar Beheer > Intern > Medewerker.
  • Selecteer de Medewerker die je wilt bewerken.
  • LET OP! Dit tabblad krijg je alleen te zien als de Medewerker de juiste rechten heeft voor de module Uren.
  • Ga naar het tabblad Uren. Hier heb je de mogelijkheid om instelingen aan te passen voor wat betreft het beheren en schrijven van uren.

Widgets

• Ga naar het scherm Beheer > Intern > Medewerkers.
  • Selecteer de Medewerker die je wilt bewerken.
  • Ga naar het tabblad Widgets. Hier kun je instellen welke Widgets de Medewerker mag zien.
  • Het is mogelijk om per Dashboard (Algemeen, Relatie en Persoon) alle Widgets in één keer aan of uit te zetten.
  • Lees hier meer over het inrichten van de dashboards door de Medewerker.

Overige

• Ga naar Beheer > Intern > Medewerkers.
  • Selecteer de Medewerker die je wilt bewerken.
  • Ga naar het tabblad Overige. Hier kun je overige persoonsgegevens van de Medewerker invullen.