Documenten - Documenttypes

Binnen Radar360 is het mogelijk om Documenttypes te beheren. Je kan een Document aan de hand van het Documenttype makkelijker terug vinden. Voor het opslaan in SharePoint ben je verplicht een Documenttype te koppelen aan een Document of E-mail.

Toevoegen

• Ga naar Beheer > Documenten > Documenttypes > Toevoegen.
  • Vul een herkenbare Code in en de naam.
  • Klik op opslaan, vanaf nu kan je Documenten instellen als dit Documenttype.

Bewerken

• Ga naar Beheer > Documenten > Documenttypes.
  • Klik op de code van de gewenste regel.
  • Je komt terecht op een zelfde scherm als hierboven.
  • Verander eventueel de Code en/of naam en klik weer op opslaan.
  • LET OP! De code van een Documenttype dat in gebruik is kan NIET worden aangepast.

Archiveren en Verwijderen

• Ga naar Beheer > Documenten > Documenttypes.
  • Klik op de drie puntjes rechts van de naam.
  • Klik op Archiveren, om het Documenttype te archiveren
  • Volg de stappen nog een keer je kan nu kiezen tussen de opties: Verwijderen of Uit archief halen.
  • LET OP! Een Documenttype dat in gebruik is kan NIET worden verwijderd.