Intern - Medewerkers

In Radar360 is het mogelijk om Medewerkers beheren. Als Beheerder kun je instellen wat de Medewerker wel en niet mag in de Applicatie.

Toevoegen

• Ga naar Beheer > Intern > Medewerkers.
  • Klik op de knop Medewerker toevoegen, om een nieuwe Medewerker toe te voegen.
  • Of klik op de knop Fictieve Medewerker toevoegen, om een Fictieve Medewerker toe te voegen.
    • Een Fictieve Medewerker kan net als elke andere Medewerker worden gekoppeld aan je Notities, Taken, Documenten, etc., maar kan NIET zelf in de applicatie inloggen, en telt ook NIET mee in het aantal licenties dat in gebruik is.
  • Vul een herkenbare Code in voor de Medewerker, hiermee vind je de Medewerker makkelijk terug in de Applicatie.
  • Vul vervolgens de Voor- en Achternaam met eventueel Tussenvoegsels van de Medewerker in.
  • Bij het invullen van de gegevens voor een Fictieve Medewerker hoef je enkel een herkenbare Code en Naam in te vullen.
  • Klik na het invullen van de gegevens op de knop Opslaan. De nieuwe (Fictieve) Medewerker is nu aangemaakt.

Bewerken

Lees hier meer over het bewerken van een Medewerker.

Extra instellingen

Lees hier meer over het instellen van Werktijden en Functie/Tarief per periode.

Archiveren en Verwijderen

• Ga naar Beheer > Intern > Medewerkers.
  • Klik op de 3 puntjes rechts in de regel die je wilt archiveren.
  • Klik op de knop Archiveren.
  • Klik nogmaals op de 3 puntjes om de regel te Verwijderen of om de regel Uit het archief te halen.