Documenten - Briefpapier

In Radar360 heb je de mogelijkheid om je eigen Briefpapier in te stellen. Dit kan je als Beheerder voor iedereen hetzelfde maken, of per Administratie

• Ga naar Beheer > Documenten > Briefpapier
  • Om nieuw Briefpapier toe te voegen klik je op het potloodje, selecteer vervolgens het bestand dat je wilt instellen.

Om Briefpapier in te stellen per Administratie

• Ga je naar Beheer > Licenties & Modules > Meerdere Administraties.
  • Klik de 3 puntjes rechts van de Administratie waar je het Briefpapier voor wilt instellen.
  • Klik vervolgens op Briefpapier, je komt dan op het zelfde scherm als hierboven.