Hoe kan ik met mijn Visma Connect account inloggen bij RADAR?

• Ga naar de startpagina van RADAR: https://web.radarcloud.nl/
  • Klik onder Aanmelden met een extern account op de knop Visma Connect.
  • Selecteer het account waarmee je wilt inloggen bij RADAR.
  • Klik op Doorgaan.
  • Het kan zijn dat je nu de melding krijgt: Het aanmelden is mislukt. Neem dan contact op met je Beheerder. Het kan zijn dat de Beheerder je account nog moet koppelen aan een gebruiker in RADAR.