Applicatiegegevens

Je kunt via de popup Informatie zien welke versie van RADAR Web je gebruikt.

• Klik hiervoor op het Informatie icon rechtsbovenin het scherm:
  • Er wordt nu een popupschermpje geopend met daarop het versienummer van de applicatie, het copyright en handige links naar:
    • De corporate website van Radar360
    • De Kennisbank van Radar360
    • De download voor Teamviewer
    • Door op een link te klikken opent een nieuw browser tabblad, zodat je niet de Applicatie afsluit.