Kan ik RADAR gebruiken op mijn smartphone of tablet? Is er een RADAR App?

De RADAR webapplicatie is responsief. Dit betekent dat het uiterlijk van de webapplicatie aanpast aan het formaat van je device.

De functionaliteiten die in de RADAR Mobile App zaten zijn inmiddels ingehaald door de  responsieve webapplicatie.

Kijk ook hier voor het instellen van een icoon op het beginscherm van je iPhone.