Hoe kan ik zelf kolommen instellen?

Als gebruiker heb je meerdere mogelijkheden om lijsten samen te stellen zoals jij graag wilt.

In Tabelweergave kun je klikken op de knop Kolommen en aangeven welke kolommen je wel en niet wilt zien in een lijst.

Deze voorkeur wordt per lijst opgeslagen.

Je kunt op een eenvoudige manier terug naar de standaardinstellingen van een lijst door met rechts te klikken op de kopregel van de lijst. Je hebt hier de volgende opties:

• Standaardinstellingen kolommen herstellen: Hiermee kun je terug naar de standaardinstellingen van de lijst zoals RADAR deze in gebruik heeft.
  • Alle kolommen automatisch aanpassen: Met deze optie kun je in één keer de breedte van alle getoonde kolommen aanpassen, zodat de titels en inhoud volledig getoond worden.
  • Deze kolom automatisch aanpassen: Met deze optie kun je de breedte van de kolom onder de muis aanpassen zodat de titel en inhoud volledig getoond wordt.