Activeren van een account in Radar360

Als je van je Beheerder een uitnodiging hebt ontvangen voor het activeren van een inlogaccount in Radar360, dan kun je dat als volgt doen:

• Klik op de link in de e-mail die je hebt ontvangen:
  • Het volgende scherm wordt getoond:
  • Klik op de link om te beginnen. LET OP: Deze link is maar eenmalig te gebruiken!
  • Je hebt de keuze uit 3 verschillende manieren om te registreren:
    • Via een e-mailadres en wachtwoord. Hiermee maak je een Radar360 inlogaccount aan.
    • Via een Microsoft 365 / Office 365 account. Hiermee koppel je een bestaand Microsoft 365 account als inlogaccount voor Radar360.
    • Via een Visma Connect account. Hiermee koppel je een bestaand Visma Connect account als inlogaccount voor Radar360.
  • De 3 manieren hebben hun eigen registratieproces.

Via een e-mailadres en wachtwoord (Een Radar360 inlogaccount)

• Klik in het Aanmeldscherm op de knop E-mail en wachtwoord. Je kunt nu je e-mailadres invullen, waarop je een verificatiecode kunt ontvangen.
  • Vul de ontvangen code in en klik op de knop Code verifiëren.
  • Nadat de code geverifieerd is, kun je een wachtwoord aanmaken en tevens een Weergavenaam.
  • Het wachtwoord moet aan de volgende voorwaarden voldoen:
    • Het wachtwoord moet tussen 8 en 64 tekens lang zijn;
    • Het wachtwoord moet minstens 3 van de volgende tekens bevatten:
      • een kleine letter
      • een hoofdletter
      • een getal
      • een symbool
  • Als je 2 gelijke wachtwoorden en een Weergavenaam hebt ingevuld, klik je op de knop Maken.
  • Het volgende scherm wordt getoond:
  • De beheerder zal nu je account gaan koppelen in Radar360. Zodra dit is gebeurd kun je inloggen op de applicatie.

Via een Office 365 account

• Klik in het Aanmeldscherm op de knop Office 365.
  • Selecteer het account waarmee je wilt gaan koppelen aan Radar360.
  • Authentiseer je voor je account, indien nodig.
  • Accepteer de gevraagde machtiging door op Accepteren te klikken:
  • Pas eventueel je naam aan (indien niet juist getoond) en klik op Doorgaan
  • Het volgende scherm wordt getoond:

Via een Visma Connect account

• Klik in het Aanmeldscherm op de knop Visma Connect.
  • Selecteer het account waarmee je wilt gaan koppelen aan Radar360.
  • Authenticeer je voor je account, indien nodig.
  • Het volgende scherm wordt getoond: