Hoe kan ik een icoon op mijn iPhone zetten die direct RADAR Web opent?

Inloggegevens opslaan

Je gaat op je iPhone via "Instellingen"naar "Wachtwoorden en Accounts":

Als je "Wachtwoorden en accounts" hebt gekozen kom je in het volgende scherm waar je op de + klikt om een nieuwe website/wachtwoord toe te voegen:

Dan volgt:

Bij "Website" vul je de volgende link in die verschijnt als je wilt gaan inloggen. Dit doe je als volgt;
Je gaat naar web.radarcloud.nl en het inlogscherm verschijnt:

De gehele link die je nu boven in beeld ziet staat kopieer je naar het kopje WEBSITE.

Bij "Gebruikersnaam" je e-mailadres en bij "Wachtwoord" het wachtwoord waarmee je in RADAR inlogt.

Icoon op beginscherm

Verder kun je de website rechtstreeks vanaf het beginscherm van je iPhone gebruiken. Als je in web.radarcloud.nl zit klik je op de knop DELEN:

Vervolgens kies je de optie "Zet op beginscherm":

De iconen staan nu als volgt in beeld:

Je kunt het icoon dan nog naar een plaats van keuze slepen en daarna bevestig je door (afhankelijk van je iPhone) op je iPhone knop of BEVESTIG te klikken.

Het icoon voor de webapplicatie van RADAR is nu direct toegankelijk vanaf het bureaublad: