Intern - Medewerkers - Extra instellingen

Binnen Radar360 is het mogelijk om extra gegevens in te stellen voor Medewerkers.

Werktijden

• Ga naar Beheer > Intern > Medewerker.
  • Klik op de 3 puntjes rechts van de Medewerker waar je de Werktijden van wilt bewerken.
  • Klik op Werktijden.
  • Werktijden toevoegen

• Klik op de knop Toevoegen.
    • Vul de geldig vanaf datum in, dit is de datum vanaf wanneer de Medewerker deze nieuwe Werktijden aanwezig is.
    • Vul voor alle dagen de hoeveelheid uren in, dit kan ook 0 zijn.
    • Voor een kwartier, halfuur of driekwartier ze je x.25 of x.50 of x.75 neer.
  • Werktijden bewerken

• Klik op de regel van de Werktijden die je wilt aanpassen.
    • Vul de nieuwe aangepaste Werktijden in.
  • Werktijden verwijderen

• Klik op de 3 puntjes rechts in de regel met Werktijden die je wilt verwijderen.
    • Klik vervolgens in het menu op Verwijderen.
    • LET OP! Je kan Werktijden alleen verwijderen als er nog minstens 1 regel over blijft.

Functie/Tarief per periode

• Ga naar Beheer > Intern > Medewerker.
  • Klik op de 3 puntjes rechts van de Medewerker waar je de Functie/Tarief per periode van wilt bewerken.
  • Klik op Functie/Tarief per periode.
  • Functie/Tarief per periode Verwijderen

• Klik op de 3 puntjes rechts van de regel die je wilt verwijderen.
    • Klik in het menu op de knop Verwijderen.

Afwijkende Tarieven per Activiteit

• Ga naar Beheer > Intern > 3 puntjes naast de gewenste Medewerker.
  • Klik op Functie/Tarief per periode.
  • Klik vervolgens op de 3 puntjes naast een bestaande Functie.
  • Klik op Afwijkende Tarieven per Activiteit en klik op Toevoegen
  • Kies de Activiteit. Lees hier meer over het instellen van Activiteiten.
  • Kies vervolgens de Methode:
  • Om het Afwijkende Tarief te verwijderen klik je op de 3 puntjes rechts van de regel en vervolgens op Verwijderen.