Synchronisatie - Visma CRMHub

Voor de algemene werking van het Synchroniseren en de bijbehorende Koppelingen: lees hier meer...

OMSCHRIJVING

De Visma CRMHub koppeling synchroniseert Documenten, Relaties en Personen vanaf RADAR naar het Klantenportaal van Visma CRM.

INSTELLEN VAN DE KOPPELING

• Ga naar Beheer > Koppelingen > Koppelingen > Tabblad Synchronisatie.
  • Klik op het logo van Visma CRMHub of klik op het hamburgermenu rechtsboven op de tegel:
  • Op het scherm Instellingen vul je de inlognaam en het wachtwoord voor Visma CRMHub in en klik op Opslaan.
  • Na opslaan keer je terug naar het overzicht van alle koppelingen.
  • Via het hamburgermenu heb je ook de mogelijkheid om in te stellen naar welke Beheerder een Notificatie verstuurd wordt als er een fout optreedt tijdens het synchroniseren van een Document, Bedrijf of Persoon.
  • Na opslaan keer je terug naar het overzicht van alle koppelingen.
  • Door te klikken op de knop Activeren kun je de koppeling actief maken. Je ziet dan een groene balk onder de koppeling. De Visma CRMHub koppeling is nu actief.

INSTELLEN VAN DE RELATIE

Als de koppeling goed is ingesteld kun je bij de Relatie (Bedrijf of Persoon) aangeven dat deze Relatie gebruik moet maken van de koppeling.

• Open een Persoon of Bedrijf.
  • Klik op het hamburgermenu, kies voor Koppelingen en zet een vinkje bij Visma CRMHub.
  • Alle Documenten die bij de Persoon of Relatie staan, kunnen nu worden gesynchroniseerd naar de omgeving van Visma CRM.
  • Als er fouten optreden tijdens het synchroniseren ontvangt de ingestelde Beheerder een Notificatie hiervan.