Synchronisatie - PinkWeb

Voor de algemene werking van het Synchroniseren en de bijbehorende Koppelingen: lees hier meer...

OMSCHRIJVING

De PinkWeb koppeling synchroniseert bestanden, relaties en personen vanaf RADAR naar het klantenportaal van PinkWeb.

INSTELLEN

Koppelen met een PinkWeb omgeving die al in gebruik is, kan niet zonder meer. Hiervoor moet de koppeling tussen de relaties in RADAR en de relaties in PinkWeb gelegd worden. Neem contact op met de servicedesk voor meer informatie.

• Wanneer de PinkWeb omgeving nieuw en leeg is, kan de koppeling eenvoudig gelegd worden via Beheer > Koppelingen.
  • Klik dan op de tegel van PinkWeb Client Online:
  • Vul in het volgende scherm de inlognaam en het wachtwoord voor PinkWeb in. Tevens heb je de mogelijkheid om af te wijken van het standaard Endpoint:
  • De PinkWeb koppeling is nu actief.

Nu kun je de Personen en Relaties aangeven die een account op PinkWeb mogen ontvangen.

• Open een Persoon of Relatie.
  • Klik op het hamburgermenu, kies voor Koppelingen en zet een vinkje bij PinkWeb.
  • Alle documenten die bij de Persoon of Relatie staan, kunnen nu worden gesynchroniseerd naar de omgeving van PinkWeb.

GEBRUIK

DOCUMENTEN PUBLICEREN IN PINKWEB

Een document publiceren in PinkWeb kan als volgt:

• Open de Relatie.
  • Klik in het overzicht Documenten aan de rechterkant van het scherm.
    • Als je het overzicht op Kaartweergave hebt staan, klik je op het hamburgermenu achter het document en kies je voor Publiceren.
    • Als je het overzicht in Tabelweergave hebt staan, klik dan met je rechtermuisknop op het document en kies hier voor Publiceren.

OPMERKINGEN

Nieuwe personen synchroniseren naar PinkWeb

Je kunt nieuwe Personen en Relaties synchroniseren naar PinkWeb. Wanneer PinkWeb gegevens van een nieuwe Persoon ontvangt, wordt er een nieuw account aangemaakt. De Persoon ontvangt dan een mail van PinkWeb met de gegevens die nodig zijn om het account te activeren. De Persoon heeft toegang tot de documenten die gepubliceerd zijn van de Persoon en die van de Relatie waaraan de Persoon gekoppeld is.

Zakelijk vs Particulier
Er kunnen alleen zakelijke relaties gesynchroniseerd worden naar PinkWeb. Particuliere personen kunnen wel, maar particuliere relaties niet.