Uren - Productgroepen

In Radar360 is het mogelijk om Productgroepen te beheren. In een Productgroep kun je Producten aanmaken die je bij het Urenschrijven kan invoeren en terug kan laten komen op een Factuur.

Toevoegen

• Ga naar Beheer > Uren > Productgroepen.
  • Klik op de knop Toevoegen.
  • Vul voor de Productgroep een herkenbare Code en Naam in.
  • Klik vervolgens op de knop Opslaan.

Product toevoegen aan groep

• Ga naar Beheer > Uren > Productgroepen.
  • Klik op de naam van de Productgroep waar je Producten aan wilt toevoegen.
  • Klik Hier op de knop Toevoegen.
  • Vul voor het nieuwe Product een Code en Naam in. Kies eventueel nog de Productgroep waar je het Product aan wilt toevoegen.
  • Vul vervolgens eventueel de andere gegevens in, dit is handig maar niet verplicht.