Intern - Functies

Binnen Radar360 kan je Functies instellen die je aan Medewerkers kan koppelen.

Toevoegen

• Ga naar Beheer > Intern > Functies.
  • Klik op de knop Toevoegen.
  • Vul een herkenbare Code in voor de Functie en een omschrijving van de Functie.
  • Klik op de knop Opslaan.

Bewerken

• Ga naar Beheer > Intern > Functies.
  • Klik op de code of naam van de Functie die je wilt aanpassen.
  • Pas de Code en/of de Omschrijving van de Functie aan.
  • Klik op de knop Opslaan.

Archiveren en Verwijderen

• Ga naar Beheer > Intern > Functies.
  • Klik op de 3 puntjes rechts van de naam van de Functie.
  • Kies voor de optie Archiveren.
  • Om te verwijderen klik je nogmaals op de 3 puntjes en dan kies je voor Verwijderen.
  • Om uit het Archief te halen klik je nogmaals op de 3 puntjes en dan kies je voor Uit het archief halen.
  • LET OP! Een Functie die is ingesteld bij een Medewerker kan NIET worden verwijderd.