Intern - Afdelingen

Binnen Radar360 kun je Afdelingen beheren. Medewerkers kun je koppelen aan een Adfeling.

Toevoegen

• Ga naar Beheer > Intern > Afdelingen.
  • Klik op de knop Toevoegen
  • Vul een herkenbare code in en de Naam van de Afdeling.
  • Klik op de knop Opslaan.

Bewerken

• Ga naar Beheer > Intern > Afdelingen.
  • Klik op de code van de regel die je wilt aanpassen.
  • Vul vervolgens een nieuwe code en/of naam in voor de Afdeling.
  • Klik op de knop Opslaan.
  • LET OP! Een Afdeling die staat ingesteld bij een Medewerker kan NIET worden bewerkt. Deel de Medewerker eerst in onder een andere Afdeling en probeer het opnieuw.

Archiveren en Verwijderen

• Ga naar Beheer > Intern > Afdelingen.
  • Klik op de 3 puntjes rechts van de naam van de Afdeling.
  • Kies voor de optie Archiveren.
  • Om te verwijderen volg je dezelfde stappen maar kies je nu voor de nieuwe optie Verwijderen.
  • Om te dearchiveren volg je dezelfde stappen maar kies je nu voor de andere nieuwe optie Uit het Archief halen.
  • LET OP! Een Afdeling die staat ingesteld bij een Medewerker kan NIET worden verwijderd. Deel de Medewerker eerst in onder een andere Afdeling en probeer het opnieuw.