Stamgegevens - Branches

Binnen Radar360 is het mogelijk om Branches te beheren.

Toevoegen

• Ga naar Beheer > Stamgegevens > Branches > Toevoegen.
  • Vul de naam in voor het Branche dat je wilt toevoegen.
  • Klik op de knop Opslaan, de nieuwe Branche is toegevoegd en kan nu worden gekozen bij Bedrijven.

Bewerken

• Ga naar Beheer > Stamgegevens > Branches.
  • Klik op de naam van de branche die je wilt aanpassen.
  • Vul de nieuwe naam in voor het Branche.
  • Klik op de knop Opslaan, de nieuwe naam is nu opgeslagen bij de Branche.
  • LET OP! Een Branche dat in gebruik is kan NIET worden bewerkt.

Archiveren en Verwijderen

• Ga naar Beheer > Stamgegevens > Branches.
  • Klik op de 3 puntjes rechts van de naam.
  • Kies voor de optie Archiveren.
  • Volg de stappen nogmaals en kies nu voor de optie Verwijderen of op Uit archief halen.
  • LET OP! Een Branche dat in gebruik is kan NIET worden verwijderd.