Relaties - Categorieën 1 en 2

In Radar360 heb je de mogelijkheid om als Beheerder Categorieën aan te maken, bewerken en verwijderen. Met deze Categorieën kun je Relaties indelen om later een Selectie van te maken. Zo kan je bijvoorbeeld in een keer een kerstkaart of nieuwsbrief versturen naar alle Relaties onder deze Categorie.

Toevoegen

• Ga naar Beheer > Relaties > Categorieën 1 of Categorieën 2 > Toevoegen.
  • Geef de Categorie een naam en klik op de knop Opslaan.
  • De nieuwe Categorie is aangemaakt en deze kan vanaf nu aangezet worden voor Relaties.
  • Als de Categorie niet aanstaat voor een Relatie dan valt deze Relatie NIET binnen een Selectie.

Bewerken

• Ga naar Beheer > Relaties > Categorieën 1 of Categorieën 2.
  • Klik op de naam van de Categorie.
  • Je kunt nu de gegevens bewerken.
  • Als je klaar bent met wijzigen klik je op de knop Opslaan.
  • Een Categorie die in gebruik is kan NIET worden bewerkt.

Archiveren en Verwijderen

• Ga naar Beheer > Relaties > Categorieën 1 of Categorieën 2.
  • Klik op de 3 puntjes rechts naast de Categorie.
  • Klik op Archiveren om de Categorie niet meer zichtbaar te maken.
  • Klik na het Archiveren nogmaals op de 3 puntjes, nu krijg je de opties: Verwijderen of Uit het archief halen.
  • Een Categorie die in gebruik is kan NIET verwijderd worden, zet de Categorie eerst uit en probeer het dan opnieuw.