Uren - Instellingen

Afhankelijk van de modules die je hebt zijn diverse instellingen mogelijk:

Algemeen

• Ga Beheer > UREN > Instellingen, tabblad Algemeen
  • Als je niet de module Budgetten hebt dan zie je alleen de opties bij Algemeen.

Budgetten & Uren

Als je wel de module Budgetten hebt dan zie je nog 2 tabbladen met instellingen, waaronder Budgetten & Uren. Hier kun je je Budgetten zo inrichten op Deelprojectniveau dat er in elk Budget op Deelprojectniveau elke Activiteit uniek wordt benoemd.

Standaard Budgetconfiguratie

Hier kun je aangeven hoe je standaard Budgetconfiguratie er uit moet komen te zien. Per optie kun je aangeven of de standaard instelling handmatig gewijzigd mag worden door de gebruiker.

Tevens kun je hier aangeven waarop je standaard je budget wilt baseren:

Je kunt ervoor kiezen om niets in te vullen. In dat geval kan de gebruiker een keuze maken. Je kunt er ook voor kiezen om een standaard in te stellen.Als je het vinkje aanzet bij Handmatig wijzigen blokkeren, dan kan de gebruiker deze instellingen niet zelf wijzigen bij het toevoegen van een Budget.