Bulkaanpassingen

Wanneer meerdere relaties een aanpassing nodig hebben, bijvoorbeeld om een nieuwe declarant toe te wijzen, kun je dat het snelste verwerken via de bulk aanpassingen. Dit kan je alleen doen, als je Beheerder bent.

• Ga naar Beheer > Bulkaanpassingen > Overzicht
  • Klik vervolgens op het blokje Bedrijven/Families. Je krijgt nu een overzicht te zien van alle Relaties:
  • Bovenin het scherm in de velden Filteren... kun je een selectie maken van de aan te passen Relaties. Wanneer geen waarde is ingevuld, vallen alle waardes binnen de selectie. Wanneer wel een waarde is ingevuld, dan worden maximaal 50 gegevens in het filter geselecteerd.
  • Op de kolommen Categorieën kan wel gefilterd worden, maar gegevens kunnen nog niet aangepast worden.
  • Als je een ander Filter wilt instellen, klik dan onderin het scherm op de knop Filters verwijderen. Alle Relaties worden dan weer getoond.
  • De applicatie toont de lijst met Relaties die gevonden zijn op basis van de ingevoerde filters. De lijst kan verder verfijnd worden door per Relatie het vinkje aan of uit te zetten.
  • Wanneer de juiste Relaties zijn geselecteerd, geef je boven in het scherm in de rode balk aan welke gegevens je wilt aanpassen.
  • Wanneer je alle aanpassingen hebt klaargezet, klik je onderin het scherm op de knop Uitvoeren. Je krijgt nu de vraag of je zeker weet dat je de geselecteerde Relaties wilt aanpassen. Als je op de knop OK klikt, dan worden de aanpassingen direct doorgevoerd. Let op! Alle Relaties van alle pagina's worden aangepast!!