Stamgegevens - Burgerlijke staat

In Radar360 is het mogelijk om gegevens in te stellen voor Burgerlijke staat. Via de Beheernodule kan je staten instellen die door de Medewerkers kunnen worden gebruikt in de Applicatie.

Toevoegen

•  Ga naar Beheer > Stamgegevens > BurgerlijkeStaat > Toevoegen.
  • Vul de naam in van de Burgerlijke Staat.
  • Klik op de knop Opslaan, vanaf nu is de Burgerlijke Staat zichtbaar bij het aanmaken of bewerken van een Persoon.

Bewerken

• Ga naar Beheer > Stamgegevens > BurgerlijkeStaat.
  • Klik op de regel die je wilt bewerken.
  • Vul een nieuwe naam in en klik op de knop Opslaan, de nieuwe naam is nu zichtbaar.
  • LET OP! Een Burgerlijke Staat die in gebruik is kan NIET worden aangepast.

Archiveren en Verwijderen

• Ga naar Beheer > Stamgegevens > BurgerlijkeStaat.
  • Klik op de 3 puntjes rechts van de naam.
  • Kies voor de optie Archiveren.
  • Volg de stappen nogmaals en klik nu op Verwijderen of op Uit het Archief halen.
  • LET OP! Een Burgerlijke Staat die in gebruik is kan NIET worden verwijderd.