Relaties - Rollen

Binnen Radar360 is het mogelijk om Rollen van een Bedrijf of Familie te beheren. Op die manier kunnen Bedrijven en Families in een bepaalde Rol optreden bij anderen. Zo kan je bijvoorbeeld makkelijker een E-mail versturen naar de accountant of bank van jouw klant.

Toevoegen

• Ga naar Beheer > Relaties > Rollen.
  • Klik op de knop Rol toevoegen.
  • Vul de naam van de Rol in zodat je hem later op deze naam kunt terug vinden.
  • Klik op de knop Opslaan en de nieuwe Rol is toegevoegd.

Bewerken

• Ga naar Beheer > Relaties > Rollen.
  • Klik op de naam van de Rol.
  • Vul de nieuwe naam van de rol in en klik op de knop Opslaan om de aanpassing door te voeren.
  • LET OP! Een Rol die in gebruik is kan NIET worden aangepast. Zet in dat geval eerst de Rol uit en probeer het dan opnieuw.

Archiveren en verwijderen

• Ga naar Beheer > Relaties > Rollen.
  • Om een Rol te verwijderen moet deze eerst gearchiveerd worden.
  • Om een Rol te archiveren klik je op de 3 puntjes achter de naam van de Rol, deze opent een menu waarbij je op Archiveren kan klikken.
  • Als de Rol gearchiveerd is, klik je nogmaals op de 3 puntjes, een zelfde soort menu opent maar dit keer met de opties: Verwijderen en Uit het archief halen.
  • Als je een Rol verwijderd hebt kan je deze niet terug halen, je moet dan een nieuwe Rol aanmaken.