Intern - Instellingen Desktop App

Het is mogelijk om diverse instellingen van de Desktop App in te stellen in Radar360. Dit is alleen mogelijk als de gebruiker Beheerder is.

• Ga naar Beheer > Intern > Instellingen Desktop App
  • Je ziet op dit scherm twee tabbladen.
  • Op tabblad 1 vind je de instellingen voor het gebruik van e-mailen binnen de Desktop App.
  • Op tabblad 2 vind je de instellingen voor de Outlook AddIn.
  • Voor meer informatie over de Outlook AddIn voor de Desktop Applicatie, klik hier...