Rechten van Gebruikers voor Facturatie

Binnen de module Facturatie is een aantal autorisatie niveaus mogelijk:

• Facturatie Standaard: Gebruiker van de module Facturatie. Alle gebruikersacties kunnen worden uitgevoerd. Via de onderstaande opties kunnen er beperkingen gezet worden op de functionaliteit:

• Facturatie (Alleen lezen)

• Alleen inzien van de lijst met Facturen,

• Definitieve Facturen mogen vanuit de lijst gedownload worden.

• Facturatie (Details lezen)

• Inzien van de lijst met Facturen,

• Inzien van de Factuur zelf.

• Alleen wijzigen van de Factuuropmerking (rechtsboven op het scherm) en de Factuurstatus zijn toegestaan.

• Zowel definitieve als conceptfacturen mogen gedownload worden.

• Facturatie (Alleen declarant)

• Inzien van de lijst met Facturen waarvan de gebruiker declarant is en

• Inzien van de Factuur zelf waarvan de gebruiker declarant is.

• De optie Alleen declarant kan gecombineerd worden met Alleen lezen of Details lezen.

• De opties Alleen lezen en Details lezen kunnen niet tegelijkertijd aangezet worden.

Het instellen van Rechten voor een Medeweker doe je als volgt:

• Ga naar Beheer > Intern > Medewerkers.
  • Selecteer de Medewerker voor wie je de Rechten wilt aanpassen door op de naam te klikken.
  • Ga naar het tabblad Rechten.
  • Bovenin kun je de Rechten voor de Facturatie instellen.

De Beheerder met Rechten op het Instellingenscherm kan bovenstaande rechten aanzetten bij Medewerkers. Lees meer over het instellen van Rechten op het Instellingenscherm.