Uploaden van meerdere documenten

Deze feature maakt deel uit van de Controlled Release en is niet voor iedereen zichtbaar.
Lees meer...

Indien de optie Meerdere documenten uploaden geactiveerd staat, kun je meerdere documenten tegelijkertijd uploaden.

• Selecteer een bedrijf, familie of persoon en klik op Documenten:
  • Klik vervolgens op de knop Meerdere Documenten uploaden.
  • Het volgende scherm opent:
  • Kies de gewenste instellingen voor Type, Rubrieken, Privacy Gevoelig (Module AVG) en Van. Bijvoorbeeld zoals:
  • Je kunt de bestanden selecteren via de knop Selecteer bestand(en) of je kunt de bestand naar het vak met de stippellijn slepen en laten vallen.
  • Via de knop Selecteer bestand(en) kan je de gewenste documenten van je computer selecteren:
  • Na de keuze van de bestanden zie in het volgende scherm de gekozen bestanden.
  • De eerder ingestelde Algemene Instellingen worden hier per bestand overgenomen.
  • Bij het veld Betreft (zie 1) kan je de bestandsnaam nog aanpassen zoals het bestand in RADAR moet heten. Standaard wordt hier de bestandsnaam zonder extensie getoond.
  • De overige velden zijn per bestand eventueel aan te passen (zie 2) zoals in onderstaand voorbeeld.
  • Kies als laatste voor Alles Uploaden (zie 3).
  • Je krijgt nog een vraag of je verder wilt gaan:
  • De verschillende bestanden worden nu één voor één geüpload. Je kunt de voortgang via de balkjes volgen.