Product update 15-10-2024

CRM

• In Beheer > Selecties en Mailingen is het bulk e-mailen via Microsoft 365 beschikbaar gekomen. Lees hier meer over het gebruik van Selecties en Mailingen.
  • Bij de CRM Rapporten is het rapport Relatietaakplanningen toegevoegd waarmee je per relatie alle uitgerolde taakplanningen kan filteren en raadplegen. Als extra kolommen zijn ook de velden opgenomen van voorgaand jaar en komend jaar.

UREN

In Mijn Uren is het nu mogelijk om de toelichtingen op de urenregels altijd te tonen door deze uit te klappen. Deze instelling wordt per gebruiker onthouden totdat de gebruiker de toelichtingen weer inklapt. Je kunt de toelichtingen uitklappen door op het plusje te klikken boven de kolom met de tekstballonnetjes.

FACTURATIE

Voor de koppelingen Exact Online en SnelStart is het nu mogelijk om de openstaande facturen op te halen.

Dit geldt voor facturen die vanaf deze update voor deze twee pakketten worden aangemaakt en waarbij de instelling bij de koppelingen aan staat.
Elke dag rond 22:00 worden de openstaande posten van die applicaties opgehaald en verwerkt in Radar360.

Je kunt nu ook in de facturenlijst het aantal dagen zien hoe lang een factuur vervallen is. Ook kan je in het filter nu selecteren op "Vervallen facturen". Let op: we adviseren je herinneringen te versturen vanuit de boekhoudapplicaties in verband met de volledige integratie binnen die applicaties met de diverse aflettermogelijkheden die op een factuur mogelijk zijn.

In het factuurdetailscherm kan je nu de status van de verwerking van een factuur volgen via de 3 puntjes en dan te kiezen voor "Logboek".

Lees hier meer over het gebruik van de koppeling met Exact Online of lees hier meer over het gebruik van de koppeling met SnelStart.