Update Webapplicatie 30-01-2024

CRM

• Het probleem met het gebruik van < en > tekens in tekstvelden bij Taken is verholpen. Alle tekst wordt nu als tekst getoond.

FACTUREN

• Uurregels afboeken op een factuur of uitstellen kon fout gaan als te snel te veel regels werden afgeboekt. Dit is hersteld, waardoor je nu pas een nieuwe regel kunt afboeken als het afboeken van de eerdere regel afgerond is.

BEHEER

• De snelheid van het scherm Achtergrondtaken is verbeterd.