Update Webapplicatie 13-02-2024

CONTROLLED RELEASE

• Het is mogelijk om E-mails opnieuw te openen in Radar. Als een e-mail ook in SharePoint opgeslagen is, kon het mailtje al geopend worden als .eml bestand.
  • Er zijn Gebruikersrechten op het e-mailen toegevoegd. Lees hier meer...
  • Het kiezen van een E-mailsjabloon verwijderde reeds gekozen bestanden als de e-mail was opgesteld via de route van de Documentenlijst. Dit is verholpen.
  • Toegestane extensies bij E-mailbijlagen zijn hoofdletter ongevoelig gemaakt.

Meer informatie over de Controlled Release omgeving vind je hier: Controlled Release Overzicht Web