Update Webapplicatie 26-03-2024

CONTROLLED RELEASE

• Het is mogelijk om electronische facturen te verzenden vanuit andere mailboxen. Lees hier meer...
  • In de online tekstverwerker is een standaard lettertype instelbaar. Lees hier meer...
  • Er is validatie toegevoegd aan de e-mail schermen. De validatie is gelijk aan die voor het toevoegen van Documenten.

Meer informatie over de Controlled Release omgeving vind je hier: Controlled Release Overzicht Web

UREN

• Het rapport Budgetbewaking kon niet meer exporteren naar Excel. Dit is verholpen.

ALGEMEEN

Voor de consistentie binnen de applicatie zijn de namen RADAR en Microsoft365 aangepast naar Radar360 en Microsoft 365.