Update Webapplicatie 14-05-2024

FACTURATIE

• Het is mogelijk om op het scherm van de Concept factuur details meerdere urenregels qua aantal en tarief aan te passen. Lees hier meer...

KOPPELINGEN

RAPPORTEN

• Het zoeken en filteren in de grids en de kolommen is verbeterd. Lees hier meer over het gebruik van rapporten...
  • De PDF Export werkte in bepaalde situaties niet, dit is hersteld.
  • De rapporten Uren Controle Details en Totalen toonden niet de totalen per Medewerker. Dit is toegevoegd.