Opvolgen van een verstuurd document

Aan een Document kun je een Taak koppelen. Dit doe je als volgt:

• Zoek in de algemene lijst van Documenten of de documentenlijst bij de Relatie het Document op.

• Klik op het menu achter het Document:
  • Het scherm Taak toevoegen wordt geopend:
  • Geef aan WIE WAT WANNEER moet doen.
  • Klik op de knop Opslaan en je keert terug naar de lijst met Documenten,
  • Je zoekt de Taak nu bijvoorbeeld door rechts in je relatiescherm op Taken te klikken:
  • Als je de Taak opent zie je dat er een bijlage bij deze Taak zit:
  • Je krijgt een reminder van deze Taak in de widget Taken op je Dashboard en rechtsboven bij de bel: