Product update 09-07-2024

CONTROLLED RELEASE

• Er is functionaliteit toegevoegd voor inkomende E-mail. Lees hier meer..
  • Er is een upgrade gedaan in onderliggende software, waardoor de menu knoppen van letterkleur en achtergrond kleur in de Texteditor in- en uit kunnen klappen.
  • Voor zowel inkomende als uitgaande E-mail kun je default Rubrieken en Documenttypes instellen.
  • Je kunt vanuit het E-maildetailscherm je E-mail opslaan in Sharepoint, inclusief bijlages. Lees hier meer...

Meer informatie over de Controlled Release omgeving vind je hier: Controlled Release Overzicht Web.

ALGEMEEN

• Je kunt nu aangeven of je de notificatie geanimeerd wilt weergeven (het belletje klingelt) bij de Instellingen onder je Account.

RAPPORTEN

• Er zaten soms verschillen in de factuurbedragen in de Rapporten, tussen de Desktop App en de Web App als een conceptfactuur bewerkt werd in de Desktop App. Dit is rechtgetrokken.