Update Webapplicatie 02-07-2024

CONTROLLED RELEASE

• Er is een verbetering gedaan waardoor concepten, aangemaakt via Radar360, nu wel verzonden kunnen worden met de desktopversie van Outlook. Lees hier meer over e-mailen in Radar360...
  • Voor het synchroniseren is een nieuwe koppeling ontwikkeld: Hix. Als je hier gebruik van wilt maken, meld je dan even bij de servicedesk. We kunnen je dan op weg helpen voor het aanzetten van de koppeling als je Hix al in gebruik hebt. Lees hier meer over de koppeling...

Meer informatie over de Controlled Release omgeving vind je hier: Controlled Release Overzicht Web.

FACTURATIE

• Er is een aanpassing gedaan op de bedragen van de termijnen, zodat opgeteld de bedragen matchen met het totaalbedrag.