Update Webapplicatie 11-06-2024

ALGEMEEN

• Het globaal zoeken binnen Radar360 is verbeterd. Het zoeken werkt nu ook op voorletter tussenvoegsel en achternaam van een persoon. Lees hier meer over het globaal zoeken...
  • Vanuit het account scherm werkte de link naar het bewerken van het account niet juist. Dit is hersteld.

FACTURATIE

• Vanuit het Factuurdetailscherm was het niet mogelijk om de uren te bewerken. Dit is aangepast.