Kiezen van een datum voor Urenschrijven

Op het Urenoverzicht kun je gebruik maken van de knop Datum kiezen. Hiermee kun je kiezen voor welke dag je uren wilt invullen en je ziet in een oogopslag voor welke dagen de ingevoerde uren afwijken van de vastgestelde werktijden.

• Ga naar UREN > Mijn uren.
  • Klik op de knop Datum kiezen.
  • Je kunt nu een datum aanklikken.
  • Tevens zie je per dag / week de afwijkingen van het aantal ingevoerde uren tegenover de vastgestelde werktijden per dag / week.

Legenda voor vergelijking per dag

DatumveldBetekenis

Voor deze dag zijn geen werktijden ingesteld en zijn geen uren geschreven.

Voor deze dag zijn werktijden ingesteld, maar zijn nog geen uren geschreven.

Voor deze dag zijn extra uren geschreven.

Voor deze dag zijn werktijden ingesteld, maar zijn minder uren geschreven.

Voor deze dag zijn werktijden ingesteld en zijn hetzelfde aantal uren geschreven.

De kleuren zijn voor de vergelijking per week hetzelfde, behalve dat de kleur wit niet aanwezig is. Als je minder dan het aantal uren qua werktijden per week hebt geschreven, dan wordt de gehele week in de kalender oranje gekleurd.

Via Instellingen in de Beheermodule kun je per Medewerker aangeven of je de uren per dag of per week wilt vergelijken. Lees hier meer over het instellen van opties voor het urenschrijven per medewerker.