Uitstellen van Werkzaamheden met 1 druk op de knop

Per factuur kun je Factuurregels filteren en dan selecteren voor Uitstellen of Afboeken. Tevens is er de mogelijkheid om deze afgeboekte of uitgestelde regels weer terug te zetten.

• Ga naar FACTURATIE > Facturen en selecteer de Factuur waar je regels wilt afboeken of uitstellen.
  • Selecteer met de Filtervelden boven in het scherm de regels die je wilt gaan wijzigen.
  • Als de juiste regels getoond worden kun je klikken op de knop Zichtbare regels uitstellen of op de knop Zichtbare regels afboeken.