Controleren van Uren

Via het Urenoverzicht kan je met de rol Beheerder, een controle uitvoeren van de geschreven uren van de geselecteerde week van alle actieve medewerkers.

• Ga naar UREN > Mijn uren.
  • Klik op de knop Uren controleren.
  • Het onderstaande scherm wordt nu getoond. Rechtsboven in heb je de mogelijkheid om een andere week te selecteren voor de controle.

Legenda

VakjeTekstBetekenisBenodigde actie
Groene tekstGewerkt = Te werken.Geen, dit is een perfecte werkdag.
Grijze tekstGewerkt = 0 en Te werken = 0.Geen, deze dag is niet relevant.
Rode tekstGewerkt = 0 en Te werken > 0. Controleren, er missen mogelijk uren.
Witte tekstGewerkt < Te werken.Controleren, er missen mogelijk uren.
Groene tekstGewerkt > Te werken.Controleren, er zijn teveel uren ingevuld.
Grijze tekstWeekenddagGeen, dit is de standaardkleur voor een weekenddag.
Groene tekstBevestigde dagGeen, deze dag kan niet meer aangepast worden.
HeaderDe huidige dagGeen, dit is de huidige dag.

Via Instellingen in de Beheermodule kun je per Medewerker aangeven of je de uren per dag of per week wilt vergelijken. Lees hier meer over het instellen van opties voor het urenschrijven per medewerker.