Filteren op het overzicht van Facturen

Het is mogelijk om in de lijst met Facturen te filteren. Hieronder lees je hoe je dat kunt doen.

• Ga naar FACTURATIE > FACTUREN.
    Je ziet nu het overzicht van de Facturen die voldoen aan de zoekfilters zoals je rechts in het scherm ziet.
  • De standaardfilters staan als volgt ingesteld:
  • Klik op de knop Zoeken om de filters aan te passen.
  • Als je het standaardfilter weer wilt gebruiken, klik je op de tekst Klik hier om de standaardfilters toe te passen.
  • Op het Zoekscherm kun je voor meerdere velden een filter instellen.