Accorderen van meerdere Budgetten tegelijk

Ja dit kan, via de knop Op akkoord zetten, die je vindt op het scherm Budgetbewaking.

• Ga naar UREN > Budgetbewaking.
  • Je ziet nu het overzicht van alle Budgetten die je hebt.
  • Default is deze lijst gesorteerd op:
    • Status: Akkoord
    • Gearchiveerd: Nee
    • Afgerond: Nee
  • Als je alle budgetten wilt zien, die nog niet geaccordeerd zijn, klik je op het rode kruisje achter Status: Akkoord of je klikt op de knop Zoeken.
  • Vervolgens krijg je een lijst te zien met alle nog openstaande budgetten.
  • Op het overzicht kun je nu de Budgetten selecteren die je op akkoord wilt zetten.
  • Als je de budgetten geselecteerd hebt, klik je op de knop Op akkoord zetten.
  • Je krijgt de vraag of je zeker weet dat je wilt accorderen.
  • Als je op de knop OK klikt, worden de budgetten direct op akkoord gezet.