Bekijken van het rapport Productiviteit

Hieronder vind je een korte beschrijving hoe je het rapport Productiviteit in de UREN Module kunt gebruiken, zoals je gewend bent binnen de Desktop Applicatie.

• Ga naar UREN > Rapporten.
  • Kies uit de lijst met rapporten het rapport Productiviteit:
  • Optioneel: Kies in het Filterscherm de gewenste gegevens:
  • Je kunt de aangeven dat je alleen Uren wilt en Tijd-voor-Tijd uren uit de resultaten filteren. Klik hiervoor op de knop Toon veldlijst rechtsboven het overzicht:
  • Vervolgens sleep je de 2 velden naar het vakje Filter (stap 1) en pas je het filter aan naar Uren en Nee (stap 2):
  • Je hebt nu hetzelfde overzicht zoals je voorheen in de Desktop Applicatie te zien kreeg.