Bekijken van het rapport Uren

In RADAR Web kun je een rapport zien van de uren die je geschreven hebt over een bepaalde periode.

• Ga naar UREN > Mijn Uren.
  • Klik op de knop Rapport.
  • Je komt nu op een filterscherm waar je een begin- en einddatum kunt invoeren.
  • Klik vervolgens op de knop Filters toepassen om het overzicht te genereren.

Je kunt het rapport samenstellen naar jouw keuze:

• Je kunt kolommen verslepen om te kunnen groeperen op bepaalde gegevens:
  • Je kunt filters instellen op de kolommen om zo een selectie van de gegevens te kunnen zien:
  • Je kunt kolommen toevoegen en uitzetten om de voor jou belangrijke gegevens te tonen: