Toevoegen van bijlagen aan taken

Het is in RADAR mogelijk om bestaande documenten toe te voegen aan een Taak.

• Ga naar de Taak waaraan je Bijlagen wilt toevoegen.
  • Klik op de knop Bijlagen.
  • Je komt nu op het scherm terecht waarop te zien is welke Bijlagen er gekoppeld zijn aan de Taak. Indien je Bijlagen wilt toevoegen, klik dan op de knop Bijlagen toevoegen.
  • Klik op de link Naar Documenten:
  • Het overzicht met alle beschikbare Documenten wordt getoond. Afhankelijk van de gekozen weergave (kaart of tabel) zie je het icoontje achter het Document staan:
  • Als er geen icoontje wordt getoond achter het document, dan is het document al gekoppeld aan een Taak. Een document kan maar aan 1 Taak gekoppeld zijn.
  • Als je gebruik maakt van de Tabelweergave, dan kun je met rechts op het document klikken en zie je de optie in het contextmenu staan:
  • Als je de juiste Documenten hebt geselecteerd, klik je op de naam van de Taak boven het overzicht om terug te keren op het tabblad Documenten van de Taak:
  • Hier zie je de geselecteerde Documenten staan in een lijstje.
  • Als je een Document toch niet als Bijlage wilt toevoegen, dan klik je op het kruisje achter het Document.
  • Als je alle juiste Documenten in het lijstje ziet, klik je op de knop Bijlagen toevoegen beëindigen gevolgd door een klik op de knop Terug.
  • Je komt nu weer terug op het detailscherm van de Taak. Op de knop Bijlagen zie je tussen haakjes staan, hoeveel bijlagen er gekoppeld zijn aan de Taak: