Update Webapplicatie 07-11-2023

ALGEMEEN

• Voor de duidelijkheid is overal in de Applicatie de tekst Office 365 vervangen door Microsoft 365.

UREN

• Het Urenrapport in Mijn Uren kan weer geëxporteerd worden naar Excel.

FACTURATIE

• In de tabelweergave werkte de knop Alles selecteren niet altijd meteen in het scherm Periodieke facturen. Dit is hersteld.
  • Indien een factuur aangemaakt was zonder juiste Factuurstatus (zonder vervolgstatus in de instellingen), kon het detailscherm van de factuur niet geladen worden. Dat is nu hersteld.