Update Webapplicatie 30-05-2023

CRM

• Bij het beheren en invoeren van Vrije Velden is een extra tekst opgenomen, om de gebruiker te wijzen op het risico om privacygevoelige informatie op te slaan.
  • Tevens worden de gegevens van de vrije velden nu ook in de Excelbestanden van de Rapporten getoond.
  • Er is een verbetering doorgevoerd in het gebruik van Sjablonen, waardoor er geen fout meer optreedt bij het aanmaken van een Excel-document op basis van een Sjabloon waarin de functie AFRONDEN.BENEDEN.WISK / FLOOR.MATH met 3 parameters gebruikt werd.
  • Voor het zien van Projecten onder een Relatie is het nodig om de juiste rechten te hebben. Indien een gebruiker niet de juiste rechten heeft, wordt de menuoptie niet meer getoond.

UREN

• Er is een verbetering doorgevoerd in het initieel laden van het Rapport Mijn Uren, waardoor de flow beter is geworden.

BEHEER

• De resultaten van de achtergrondtaken worden nu duidelijker getoond in het Overzicht Achtergrondtaken.
  • Het is mogelijk om een medewerker te beheren die op geen van de gebruikersmodules rechten heeft.