Hoe kan ik tijd-voor-tijd schrijven in RADAR Web als ik van-tot uren gebruik?

Stel, je maakt gebruik van de tijdsregistratie “van-tot”. Hoe kan je dan tijd-voor-tijd uren schrijven?
Dit kun je op de volgende manier doen:

• Ga naar UREN > Mijn Uren en klik op Uren invoeren.
  • Vul een begintijd in die na de eindtijd ligt en selecteer een Activiteit die niet-declarabel is, bijvoorbeeld:
  • Op deze manier schrijf je nu 2 "negatieve uren".
  • Let bij het negatief schrijven van uren op de volgende punten:
    • Negatief schrijven heeft geen check of de uren al geboekt zijn;
    • Negatief schrijven kan alleen bij niet-declarabele activiteiten;
    • Negatief schrijven kan alleen binnen dezelfde dag dus 2:00 tot 0:00 en niet 0:00 tot -2:00.
  • Lees hier meer over Tijd voor Tijd schrijven in RADAR Web.