Downloaden van Conceptfacturen in bulk

De Conceptfacturen zijn in bulk te downloaden. Je hebt hier de keuze voor:

• Een PDF bestand met alle geselecteerde facturen in één PDF bestand.
    • Indien je 1 of 2 Conceptfacturen selecteert, dan worden deze Conceptfacturen direct gedownload.
    • Indien je meer dan 2 Conceptfacturen selecteert, dan worden deze Conceptfacturen op de achtergrond gedownload.
    • Zolang je op het scherm van de Facturen bent én het popupscherm voor de Notificaties open hebt, krijg je een Notificatie wanneer het downloaden start, wat de voortgang is en wanneer het downloaden is afgerond.  Deze Notificatie wordt elke 10 seconden ververst.
    • Zodra je naar een ander scherm navigeert of het popupscherm niet meer open hebt staan, dan krijg je na het afronden van de download een Notificatie.
    • De check of de download klaar is vindt elke minuut plaats.
    • Zodra de download is afgerond vind je in de Notificatie een link naar het PDF bestand met daarin per Conceptfactuur een pagina in het bestand.
  • Een ZIP bestand met daarin elke factuur als een apart PDF bestand.

• Bij de Definitieve Facturen is deze functionaliteit beschikbaar onder de knop Downloaden
  • Hier kun je kiezen voor het downloaden van de UBL bestanden.
  • Bij een Definitieve Factuur is nu alsnog de optie Bijlage aan te zetten onder de Factuur Instellingen.

• Hierna is bij de opties van deze definitieve factuur te kiezen voor de optie Losse bijlage aanmaken.
  • Ook kun je gebruik maken van de optie PDF en Word-factuur opnieuw aanmaken.