Update Webapplicatie 24-04-2020

De volgende onderdelen zijn toegevoegd of verbeterd in de update van april 2020:

• Geheel nieuwe versie RADAR UREN.

We raden aan deze korte instructie goed te lezen voor het gebruik, er is een aantal belangrijke wijzigingen in functionaliteit doorgevoerd en een aantal nieuwe functionaliteiten.

• Verbetering bij het wijzigen van de naam van een document.
  • Als je bij een Word Sjabloon de persoon verplicht stelt wordt in RADAR web het vinkje TE GEBRUIKEN VANUIT: bedrijf uitgezet. Dus je ziet dit document nu alleen vanuit de persoon. Dit wijzigt dan uiteraard ook in de Desktop App.
  • Taak Reageren/Taak Toewijzen: Medewerkers pulldown zoekveld aangezet, zodat je eenvoudig op een deel van de naam kunt zoeken.
  • KvK koppeling: postcodes worden bij kopiëren nu in formaat 1234 AB (dus met spatie) in RADAR ingevuld.
  • Verjaardagen widget toont en sorteert verjaardagen nu correct.
  • Bugfix in loskoppelen Bedrijf van Hoofdbedrijf (Groep).
  • Beheer: Tarieven sectie: Code staat nu vooraan in lijst en formulieren, en wordt standaard op gesorteerd.
  • Beheer: Functies sectie: Code staat nu vooraan in lijst en formulieren, en wordt standaard op gesorteerd.
  • Bulkaanpassingen verbeterd.
  • Document > Verzenden menuoptie hernoemd naar "Datum verzonden".
  • Beheer: Medewerkers: Periodes: Bewerken: verbetering foutmelding.
  • Beheer: Medewerkers: Periodes: Code tonen in pulldown, en sorteren op code.
  • Hoofdactiviteiten, activiteiten, productgroepen en producten: Code kan weer bewerkt worden.
  • Codes van Rubrieken 1, 2, 3 moeten  nu uniek zijn.
  • Beheer: TaakSjablonen: Actiecode kan nog maar in één Taak Sjabloon tegelijk worden gebruikt (Dit werkt beter, in de Desktop App kan het een actiecode wel nog vaker gebruikt worden, maar deze functionaliteit gaat er dus uit).
  • Beheer: Workflows: Actiecode kan nog maar binnen één Workflow tegelijk worden gebruikt. (Dit werkt beter, in de Desktop App kan het een actiecode wel nog vaker gebruikt worden, maar deze functionaliteit gaat er dus uit).
  • Codewijzigingen m.b.t. verminderen van fouten en opsporen foutoorzaken in de communicatie met SharePoint.