Update Webapplicatie 29-08-2019

De volgende onderdelen zijn toegevoegd of verbeterd in de update van augustus 2019.

• Gekoppelde Documenten toevoegen vanuit Taak. Je kunt dit direct vanuit de documentlijst. Deze functie heet nu "Bijlagen" en is verplaatst van het puntjesmenu naar een knop in de toolbar, waar tevens direct het aantal bijlagen wordt getoond.
  • Bugfix in kiezen SharePoint site bij instellen Cloud Opslag
  • Bugfix PDF icoontje
  • Beheer -> Cloud Opslag -> Medewerkers: Het overzicht toont nu of Medewerkers gearchiveerd zijn
  • Document -> Details -> Medewerker wijzigen
  • Document "Indelen" en "Relatie wijzigen" acties worden nu gesynchroniseerd naar cloud opslag. Deze acties veroorzaken een mogelijke wijziging in de padstructuur van het Document. De gewijzigde padstructuur wordt nu doorgevoerd in SharePoint (het bestand wordt verplaatst).
  • KvK-koppeling: Velden toegevoegd voor RADAR Factuuradres, kan gevuld worden met Postadres uit Webservices.nl gegevens.
    Velden voor landen toegevoegd bij Bezoek/Post/Factuuradres. NB. Webservices.nl geeft geen land voor het vestigingsadres dus die wordt op Nederland gezet
  • Document Details: vinkje "Vertrouwelijk" kan niet meer achteraf worden bewerkt
  • Takenlijst: Bijlagen worden getoond
  • Alle lijst/zoekfuncties tonen nu onderscheid tussen actieve en gearchiveerde items
  • Beheer: Branches, Rechtsvormen en Talen verplaatst van Relaties naar Stamgegevens
  • Relatie: Nieuwe functies Archiveren en Verwijderen
  • Persoon: Nieuwe functies Archiveren en Verwijderen
  • Beheer: Alle bestaande koppelingen zijn weer beschikbaar om ingesteld te worden ("Koppelingen" -> "Overzicht van alle Koppelingen")
  • Beheer: Yuki koppeling toegevoegd
  • Beheer: Scherm toegevoegd "Koppelingen" -> "Globale instellingen"
  • Module "Capaciteit per jaar"
  • Widget "Taken per Medewerker" toonde ook gearchiveerde Medewerkers op Afdeling. Nu niet meer.
  • Relatie bewerken: tab "Uren" toegevoegd met vinkje "Uren schrijven toegestaan"
  • Error "pagina bestaat niet" na aanmaken Taak vanuit Document; fixed
  • Error "pagina bestaat niet" bij openen Document vanuit Taak -> Bijlagen
  • Beheer: "Mededelingen" sectie is beschikbaar
  • Zoekscherm van Notities, Taken en Documenten tonen geen gearchiveerde items meer
  • Zoekscherm Documenten: "Verzonden" filter toegevoegd
  • Standaardisatie Rechtsvormen
  • Ophalen foto's van Relaties/Personen genereert geen HTTP errors meer als ze niet gevonden worden